Yellow flowers

 
This is my first time doing this kind of flowers. I´m not completely satisfied with how they turned out, but they are not so bad. I still haven´t tried to do flowers with the acrylic paint, but I will in the future. 
I used:
Base coat :Sally Hansen Continuous treatment growth
Depend nr 375
OPI Alpine snow
OPI Need sunglasses
Top coat: Sally Hansen Diamond flash
 
 
 
Detta är första gången som jag gör den här sortens blommor. Jag är inte helt nöjd med resultatet, men de blev inte heller ett fullständigt fiasko. Jag har fortfarande inte provat på att göra blommor med akryl färg, men detta ämnar jag göra i framtiden.
 
Jag använde mig utav:
Base coat :Sally Hansen Continuous treatment growth
Depend nr 375
OPI Alpine snow
OPI Need sunglasses
Top coat: Sally Hansen Diamond flash

My new polish by Nostalgic

I ordered a secret basket on www.edgypolish.com. There were two randomly lacquers in different colours and brands. Some of the lacquers in baskets are from discontinued brands, some from sample collections, but all are new and unopened. One of those that I´ve got is this glitter polish by Nostalgic, Jam.
 
 
The glitter is in different shape, size and colour. 
 
 
 
Below it I´m wearing one of my favorite OPI polishes, Lucky Lucky Lavander. I like the results and I like the formula. It´s easy to apply and dries faster than I expected. I don´t own many glitter polishes because I´m not a big fan of them but I will definitely wear this one again.
 
 
Jag beställde en hemlig korg på www.edgypolish.com. I denna fanns två lacker i olika färger och tillverkare. Några utav lackerna i korgarna är från tillverkare, som idag är nerlagda. Några är ifrån provsamlingar, men alla är nya och oöppnade. En utav dem är ett glitter nagellack av Nostalgic, Jam. Glittret är i olika formar, storlekar och färger. Under glitter nagellacket, har jag på mig ett utav mina favoriter från OPI, Lucky Lucky Lavander. Jag tycker om resultatet och nagellackets konsistens. Det är lätt att applicera och torkar fortare än vad jag hade förväntat mig. Jag äger få glitter nagellack då jag föredrar andra sorter, men jag kommer definitivt att använda det här nagellacket igen.
 
 
 

Let's glow

 
Detta är första gången som jag testar ett nagellack som lyser i mörkret. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig men blev glatt överraskad. Nagellacket heter Polish Addict Blurred Lines som har en vit bas. Den lyser rätt bra och vill man att den ska lysa starkare får man hålla naglarna under en lampa. Det som jag upplever negativt är att det tar lång tid för den att torka, dock är det inget problem eftersom min Sally Hansens Top coat löser problemet. Med den torkar alla lack på knappt två minuter. Jag beställde nagellacket från www.edgypolish.com och som tidigare levererades den supersnabbt. Jag gillar edgypolish då utbudet är stort och priserna är bra. Jag har beställt två lack till. De visar jag vid ett annat tillfälle.